
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zitronen-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 Stück
Υλικά
-
Baisergebäck20 g
-
Zucker150 g
-
Zitrone Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Eier (Kl. M)2
-
Mehl150 g
-
Öl75 g
-
Weinstein-Backpulver1 ½ TL
-
Saure Sahne100 g
-
Wasser, heiß750 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Frischkäse200 g
-
Zitrone (προαιρετικό πεδίο) Bio, in dünnen Scheiben, zum Garnieren½
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
386 kcal /
1617 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHimbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schoko-Nuss-Cookies
1ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Shortbread-Finger
1ωρ. 40 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Veganes Cinnamon Shortbread
4ωρ.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Battenbergkuchen
2ωρ.