Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 Portionen
Υλικά
Salzige Karamellsauce
-
Zucker250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt30 g
-
Salz1 TL
-
Essig50 g
Eiscreme und Fertigstellung
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Milch, 3,5% Fett600 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Zucker30 g
-
Eigelb6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2034 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Bratapfel-Konfitüre
40 λεπτ.
Schokosauce für jeden Tag
20 λεπτ.
Zitronen-Marmelade
30 λεπτ.
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1ωρ. 5 λεπτ.
Dattelmus als Brotaufstrich
10 λεπτ.
Powidl
8ωρ.
Zwiebel-Physalis-Chutney
2ωρ. 45 λεπτ.
Himbeer-Vanille-Frischkäse-Aufstrich
10 λεπτ.
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 λεπτ.
Nuss-Schoko-Aufstrich
15 λεπτ.
Zwiebel-Chutney
8ωρ.