Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 Portionen
Υλικά
Salzige Karamellsauce
-
Zucker250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt30 g
-
Salz1 TL
-
Essig50 g
Eiscreme und Fertigstellung
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Milch, 3,5% Fett600 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Zucker30 g
-
Eigelb6
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
486 kcal /
2034 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosaufstrich
15 λεπτ.
Kumquat-Karambole-Konfitüre
25 λεπτ.
Berry Curd (Beerencreme)
35 λεπτ.
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 λεπτ.
Weiße Schokoladencreme
10 λεπτ.
Apfelstrudelcreme
25 λεπτ.
Ingwerhonig
10 λεπτ.
Glühwein-Konfitüre
20 λεπτ.
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 λεπτ.
Pflaumenmus aus dem Backofen
4ωρ.
Johannisbeergelee
25 λεπτ.
Tomatenkonfitüre
20 λεπτ.