Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch

Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch

4.7 86 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

Cheesecake
  • Öl für die Springform
    1 EL
  • Zucker
    100 g
  • Nuss-Stängeli
    200 g
  • Butter
    100 g
  • Nuss-Stängeli quer halbiert, für den Rand
    120 g
  • Vollrahm, gekühlt
    200 g
  • Vollrahm
    50 g
  • Gelatine 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, abgetropft
    5 Blätter
  • Naturjoghurt
    180 g
  • Doppelrahmfrischkäse nature
    200 g
  • Zitronen unbehandelt, nur abgeriebene Schale
    2
Zitronencreme
  • Zitronensaft
    150 g
  • Zucker
    50 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    1 EL
  • Butter in Stücken (1 cm)
    100 g
  • Salz
    1 Prise
  • Ei
    1

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 442 kcal / 1829 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 33 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων