
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘿蔔黃豆燒牛腩
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 (含川燙和烹煮用)1700 克
-
牛肋條 ,切塊(約5公分)600 克
-
油15 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
蒜頭3 顆
-
八角1 顆
-
梅林辣醬油20 克
-
蕃茄醬70 克
-
辣豆瓣醬50 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)80 克
-
白蘿蔔 ,切塊(約4公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約4公分)80 克
-
糖10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
360.9 kcal /
15093.7 kJ
Πρωτεΐνη
290.4 g
Λιπαρά
249.5 g
Υδατάνθρακες
50.7 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

豆陣來吃飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν