蘿蔔黃豆燒牛腩

蘿蔔黃豆燒牛腩

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • (含川燙和烹煮用)
    1700 克
  • 牛肋條 ,切塊(約5公分)
    600 克
  • 15 克
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 八角
    1 顆
  • 梅林辣醬油
    20 克
    10 - 15 克 醬油
  • 蕃茄醬
    70 克
  • 辣豆瓣醬
    50 克
  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    80 克
  • 白蘿蔔 ,切塊(約4公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約4公分)
    80 克
  • 10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 360.9 kcal / 15093.7 kJ
Πρωτεΐνη 290.4 g
Λιπαρά 249.5 g
Υδατάνθρακες 50.7 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων