Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
16 Stücke
Υλικά
Krokant
-
Erdnüsse, geröstet, gesalzen150 g
-
Zucker250 g
-
Wasser1070 g
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Essig50 g
Eistorte
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt800 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Kirschen, TK300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1442 kJ /
344 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Weihnachtsmenü
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2h
Panna Cotta
5h
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Stollen-Tiramisu
2h 20min
Tiramisu
5h 20min
Solero-Dessert
30min
Himbeersauce
10min
Rumtrüffel
30min
Kaffeetrüffel
30min
Zimt-Weihnachtstorte
8h 20min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6h 30min
Bratapfel-Tiramisu
2h 45min