
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pesto alla genovese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 bicchiere
Υλικά
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)80 g
-
di pinoli30 g
-
spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)1
-
di basilico, fresco le foglie lavate ed asciugate80 g
-
di olio extravergine di oliva150 g
-
di sale½ cucchiaino
Διατροφή ανά 1 bicchiere
Θερμίδες
1848 kcal /
7741 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
190 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalsa Rouille
Καμία βαθμολογία
Aïoli
Καμία βαθμολογία
Relish ai cetrioli
Καμία βαθμολογία
Besciamella sprint
Καμία βαθμολογία
Chutney di mirtilli
Καμία βαθμολογία
Salsa ai peperoni con polpette di salsiccia
Καμία βαθμολογία
Salsa olandese allo yogurt
Καμία βαθμολογία
Salsa di feta cremosa
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Tzatziki
Καμία βαθμολογία
Crema vegana ai peperoni e anacardi su pane tostato
Καμία βαθμολογία
Salsa thai alle arachidi
Καμία βαθμολογία