
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pesto alla genovese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 bicchiere
Υλικά
-
80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
30 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
-
80 g di basilico, fresco le foglie lavate ed asciugate
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 bicchiere
Θερμίδες
1848 kcal /
7741 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
190 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrema spalmabile mediterranea ai pomodori
15 λεπτ.
Besciamella
15 λεπτ.
Burro alle erbe aromatiche
5 λεπτ.
Salsa french dressing
20 λεπτ.
Salsa alla crema di salmone per pasta
30 λεπτ.
Salsa Rouille
Καμία βαθμολογία
Aïoli
5 λεπτ.
Relish ai cetrioli
Καμία βαθμολογία
Besciamella sprint
Καμία βαθμολογία
Chutney di mirtilli
Καμία βαθμολογία
Salsa ai peperoni con polpette di salsiccia
Καμία βαθμολογία
Salsa olandese allo yogurt
Καμία βαθμολογία