
Συσκευές & Αξεσουάρ
雞蛋豆腐
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
水1500 克
-
蛋 (約330-350克)6 顆
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
290.9 kcal /
1215.9 kJ
Πρωτεΐνη
27.6 g
Λιπαρά
17.1 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

豆陣來吃飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν