
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹽滷豆花
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)200 克
-
水1950 克
-
鹽滷 (液體,約10克)2 - 3 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
119.7 kcal /
500.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

豆陣來吃飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν