
Συσκευές & Αξεσουάρ
Donauwellen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
24 Stücke
Υλικά
Zweifarbiger Teig mit Kirschen
-
Butter weich, in Stücken300 g
-
Zucker250 g
-
Eier7
-
Weizenmehl380 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Kakaopulver30 g
-
Rum25 g
-
Sauerkirschen (à 680 g), abgetropft2 Gläser
Belag und Fertigstellung
-
Milch750 g
-
Vanillepuddingpulver2 Pck.
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken300 g
-
Rapsöl30 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
403 kcal /
1685 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Zitronenkuchen
2 Std.
Bienenstich
5 Std. 30 Min
Frischkäsetorte ohne Backen
5 Std.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
Herzen-Muffins
40 Min
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1 Std. 25 Min
Marmorkuchen
2 Std. 10 Min