Συσκευές & Αξεσουάρ
南瓜蒸蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
南瓜 去皮,去籽,切塊(約2公分)100 克
-
蛋3 顆
-
水700 克
-
鹽½ 茶匙
-
150 克 水高湯150 克
-
醬油5 克
-
鴻喜菇 切丁(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)30 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)30 克
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
8.2 g
Θερμίδες
494.9 kJ /
118.4 kcal
Λιπαρά
4.2 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
發現南瓜好味道
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν