
Συσκευές & Αξεσουάρ
南瓜梅香雞
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)500 克
-
蠔油35 克
-
糖5 克
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜粉 (裹粉用)50 - 70 克
-
南瓜 ,帶皮去籽,切塊(約3公分)300 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
紫蘇梅 ,略切碎60 克
-
蜂蜜10 - 15 克
-
水120 克
-
白芝麻1 茶匙
-
蔥 ,切蔥花10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
524.9 kcal /
2194.2 kJ
Πρωτεΐνη
22.4 g
Λιπαρά
27.1 g
Υδατάνθρακες
48.8 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

發現南瓜好味道
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν