Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell

Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell

4.1 242 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke

Υλικά

Schokokuchen
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • Zucker
    200 g
  • Eier
    6
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    150 g
  • Kakao
    25 g
  • Backpulver
    2 TL
Baiser
  • Zucker
    150 g
  • Eiweiß
    3
  • Salz
    1 Prise
Espresso-Karamell
  • brauner Zucker
    250 g
  • Espresso, aufgebrüht
    120 g
  • Zitronensaft (siehe Tipp)
    1 TL
  • Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Wasser
    1000 g
  • Essig
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 414 kcal / 1731 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων