
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Schokokuchen
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Sahne200 g
-
Zucker200 g
-
Eier6
-
Salz1 Prise
-
Mehl150 g
-
Kakao25 g
-
Backpulver2 TL
Baiser
-
Zucker150 g
-
Eiweiß3
-
Salz1 Prise
Espresso-Karamell
-
brauner Zucker250 g
-
Espresso, aufgebrüht120 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
414 kcal /
1731 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Jetzt wird's süss!
39 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Karamelllovers
37 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3h
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Himmelstorte
1h 40min
Schneewittchentorte
5h
Holunderblüten-Torte
6h
Donauwellen
2h 40min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35min
Einfache Herrentorte
5h 45min
Blaubeer-Cheesecake
8h 20min
Sägespänekuchen
2h
Linzer Torte
2h 10min