
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Schokokuchen
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Sahne200 g
-
Zucker200 g
-
Eier6
-
Salz1 Prise
-
Mehl150 g
-
Kakao25 g
-
Backpulver2 TL
Baiser
-
Zucker150 g
-
Eiweiß3
-
Salz1 Prise
Espresso-Karamell
-
brauner Zucker250 g
-
Espresso, aufgebrüht120 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
414 kcal /
1731 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Jetzt wird's süss!
39 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Karamelllovers
37 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHimbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schoko-Nuss-Cookies
1ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Shortbread-Finger
1ωρ. 40 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Veganes Cinnamon Shortbread
4ωρ.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Battenbergkuchen
2ωρ.