 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雞蛋粉絲皇宮菜
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋2 顆
- 
          鹽1 小撮
- 
          黑麻油10 克
- 
          嫩薑 切絲15 克
- 
          水250 克
- 
          皇宮菜 切段(5公分)150 克
- 
          冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
- 
          日式醬油10 克
- 
          枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        424.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        682.3 kJ  / 
                        163.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4280.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        產後補給站
                        74 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        舒心饗宴
                        24 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    