
Συσκευές & Αξεσουάρ
醋溜黑木耳
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
薑 ,切絲15 克
-
紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)50 克
-
新鮮黑木耳 ,切條(約0.5公分)200 克
-
杏鮑菇 ,切條(約0.5公分)100 克
-
烏醋15 克
-
九層塔 ,切條(約0.5公分)20 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
62.6 kcal /
261.6 kJ
Πρωτεΐνη
1.5 g
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
212.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

春季食療
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν