Fleißiges Bienchen

Fleißiges Bienchen

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
30 Stücke

Υλικά

Rührteig
  • Mandeln, geschält
    40 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Weizenmehl, glatt Type 480
    300 g
  • Eier (Größe M)
    5
  • Zucker
    230 g
  • Salz
    1 Prise
  • natürlicher Vanilleextrakt
    ½ TL
  • Buttermilch
    230 g
  • Bio-Zitrone Schale abgerieben
    1
  • Rapsöl (neutral)
    230 g
Zitronige Topfen-Stracciatellafüllung
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    450 g
  • Sahnesteif
    1 Päckchen
  • Bio-Zitronen
    2 - 3
  • Pfirsiche, aus der Dose Hälften
    8
  • Wasser
    80 g
  • Agar-Agar-Pulver
    2 TL
  • Magertopfen
    380 g
  • Staubzucker
    70 g
  • natürlicher Vanilleextrakt
    ½ TL
  • Schokoraspel
    50 g
Fruchtspiegel und Fertigstellung
  • Orangensaft frisch gepresst
    250 g
  • Pfirsiche, aus der Dose Hälften
    250 g
  • Agar-Agar-Pulver
    3 TL
  • weiße Schokolade in Stücken
    30 g
  • Zartbitterkuvertüre in Stücken
    60 g
  • Pfirsiche, aus der Dose Hälften
    8 - 10
  • Zuckeraugen, essbar
    16 - 20
  • Schokofondant
    50 - 60 g
    Fondant
  • Mandelstifte
    Mandelblättchen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 306 kcal / 1281 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων