
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kiba-Gelee
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Schraubgläser
Υλικά
-
Kirschnektar450 g
-
Bananennektar450 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (5 g)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
627 kcal /
2659 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
154 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Konfitüren
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Konfitüren
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdbeersauce
2 Std. 5 Min
Johannisbeergelee
25 Min
Zwiebel-Chutney
8 Std.
Waldbeerenmarmelade
55 Min
Ribiselgelee
55 Min
Zwetschgenmus
1 Std.
Kirschkonfitüre
25 Min
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
20 Min
Haselnussaufstrich
20 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 Min
Kirschennektar
2 Std.
Salzkaramell-Aufstrich
1 Std. 25 Min