
Συσκευές & Αξεσουάρ
Möhrenkuchen, schwedisch
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 Stücke
Υλικά
Teig
-
Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten250 g
-
Walnusshälften150 g
-
Möhren in Stücken400 g
-
brauner Zucker200 g
-
Zucker weiß200 g
-
Eier5
-
Mehl500 g
-
Backpulver1 TL
-
Natron1 TL
-
Salz½ TL
-
Zimt1 TL
Guss
-
Zucker130 g
-
Frischkäse400 g
-
Zitronensaft25 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
297 kcal /
1245 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHimbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 h
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 h
Bombardino-Kuchen
4 h 30 min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 h 10 min
Schoko-Nuss-Cookies
1 h
Schneller Beerenstrudel
50 min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 h 10 min
Shortbread-Finger
1 h 40 min
Karamell-Popcorn-Torte
3 h 30 min
Polsterzipfl
2 h 10 min
Veganes Cinnamon Shortbread
4 h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 h