Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Pizza Two Ways
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Dough
-
white rice70 g
-
water260 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar1 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Toppings and Tomato Sauce
-
mozzarella drained, sliced (1 cm)250 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
olive oil15 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
fresh basil leaves10
Assembly
-
fresh basil leaves16
-
tinned anchovy fillets8
-
pickled capers drained, to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
rocket leaves40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
470 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
789.1 kJ /
188.6 kcal
Λιπαρά
7.2 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
24.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish-flavoured Sausagemeat Plait
1ωρ.
Ciabattine
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegetarian Sausage Rolls
40 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
English Muffins
3ωρ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.