
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鱼佐综合蔬菜
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
特级初榨橄榄油80 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
柠檬 ,有机优选,刨出皮屑和挤出汁液1 - 2 粒
-
比目鱼排 (每片约120-200克)4 片
-
淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块200 克
-
平叶欧芹 ,只取叶片6 小支
-
水500 克
-
马铃薯 ,去皮,切片(3公分)400 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1693 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品幸福厨房家常料理
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς