蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1618.6 mg
Πρωτεΐνη 35.8 g
Θερμίδες 1838.6 kJ / 439.8 kcal
Λιπαρά 10.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 67.2 g
Υδατάνθρακες 42.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων