
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
67 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
77.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνClassic Polish 'tort'
2ωρ. 25 λεπτ.
Passionfruit and coconut slice
5ωρ.
Mini rum baba bundts
2ωρ.
Black forest pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2ωρ. 10 λεπτ.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 λεπτ.
Crème caramels
7ωρ. 45 λεπτ.
Strawberry jelly slice
2ωρ. 40 λεπτ.
Malva pudding
50 λεπτ.
Tofu chocolate ice cream
6ωρ. 10 λεπτ.
Steamed chocolate flan cake
2ωρ. 40 λεπτ.
Classic trifle
4ωρ.