
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519.8 kcal /
2183.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
77.4 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
67 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9ωρ. 30 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Little citrus puddings (Diabetes)
24ωρ. 30 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Coffee semifreddo
6ωρ. 30 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.