Συσκευές & Αξεσουάρ
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
67 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
77.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan fruity dream (TM6)
5 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Classic chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24ωρ. 25 λεπτ.
Triple chocolate layer cake
5ωρ. 20 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Quick fruit sorbet
10 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas
2ωρ. 40 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.