Συσκευές & Αξεσουάρ
野菇燒豆腐
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)150 克
-
牛番茄 切大塊(約1.5公分)100 克
-
素蠔油20 克
-
水20 克
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)200 克
-
秋葵 去蒂頭,切斜段80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
592.4 mg
Πρωτεΐνη
12.8 g
Θερμίδες
871.6 kJ /
208.3 kcal
Λιπαρά
8.7 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4265.4 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν