
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腸炒花生
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
黑麻油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁15 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)50 克
-
素蠔油20 克
-
水30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)200 克
-
小黃瓜 ,切丁(約1公分)60 克
-
罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁40 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
316.5 kcal /
1324.1 kJ
Πρωτεΐνη
278.5 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5775.5 g
Νάτριο
657 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν