豆腸炒花生

豆腸炒花生

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 黑麻油
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    50 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
    200 克
  • 小黃瓜 ,切丁(約1公分)
    60 克
  • 罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁
    40 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 316.5 kcal / 1324.1 kJ
Πρωτεΐνη 278.5 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 27.8 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5775.5 g
Νάτριο 657 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων