Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 Stücke
Υλικά
Baiser
-
Zucker240 g
-
Speisestärke1 geh. EL
-
Eiweiß Zimmertemperatur5
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Rhabarber in Stücken (2 cm)500 g
-
Wasser100 g
-
Zucker50 g
-
Tortenguss, weiß2 Pck.
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Mascarpone250 g
-
Himbeeren125 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1078 kJ /
257 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Rhabarberliebe
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 godz.
Kokostorte
7 godz. 30 min
Omas Teestollen
1 godz. 40 min
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Prinzregententorte
3 godz. 30 min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 godz. 10 min
Marzipan-Quadrate
2 godz. 40 min
Brioche mit Cremelikör
5 godz.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2 godz. 30 min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 godz. 30 min
Hochkant-Schoko-Torte
10 godz.