
Συσκευές & Αξεσουάρ
Somloer Nockerl
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
10 Portionen
Υλικά
-
Rosinen100 g
-
Marillenschnaps (z. B. Barack, siehe Tipp)100 g
-
Walnüsse90 g
-
Milch500 g
-
Vanillezucker80 g
-
Eidotter4
-
Speisestärke40 g
-
Eier (Größe M)8
-
Salz1 Prise
-
Feinkristallzucker etwas mehr zum Bestreuen160 g
-
Weizenmehl, universal160 g
-
Kakaopulver3 EL
-
Marillenmarmelade
-
Schlagobers gekühlt250 g
-
Schokosauce zur Dekoration
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
2448 kJ /
584 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Burgenland
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFranzbrötchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Milchbrötchen
4ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Quarkbrötchen
35 λεπτ.
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 λεπτ.
Blüten-Beeren-Torte
1ωρ. 30 λεπτ.
Topfenwaffeln
30 λεπτ.
Klassische Waffeln
40 λεπτ.
Apfeltaschen
1ωρ. 40 λεπτ.
Puddingbrezeln
3ωρ.
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2ωρ.
Schmandwaffeln mit roter Grütze
30 λεπτ.