
Συσκευές & Αξεσουάρ
Somloer Nockerl
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
10 Portionen
Υλικά
-
Rosinen100 g
-
Marillenschnaps (z. B. Barack, siehe Tipp)100 g
-
Walnüsse90 g
-
Milch500 g
-
Vanillezucker80 g
-
Eidotter4
-
Speisestärke40 g
-
Eier (Größe M)8
-
Salz1 Prise
-
Feinkristallzucker etwas mehr zum Bestreuen160 g
-
Weizenmehl, universal160 g
-
Kakaopulver3 EL
-
Marillenmarmelade
-
Schlagobers gekühlt250 g
-
Schokosauce zur Dekoration
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
584 kcal /
2448 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
67 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Burgenland
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3 Std.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Schneewittchentorte
5 Std.
Donauwellen
2 Std. 40 Min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Linzer Torte
2 Std. 10 Min