
Συσκευές & Αξεσουάρ
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Halbfett-Margarine10 g
-
Erythrit40 g
-
Mehl90 g
-
Kakao10 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Magerquark120 g
-
Schmand70 g
-
Erythrit mit Vanille, selbst gemacht (siehe Tipp)15 g
-
Speisestärke1 TL
-
Sauerkirschen abgetropft120 g
-
Wasser500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
565 kJ /
135 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fit mit Intervallfasten
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.
Churros
45 λεπτ.
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 λεπτ.
Schokoladen-Macarons
26ωρ.
Ofen-Berliner
6ωρ.
Marinierter Obstsalat
20 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Käsekuchen im Glas
4ωρ.
Bananen Schichtdessert
15 λεπτ.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 λεπτ.