Συσκευές & Αξεσουάρ
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Halbfett-Margarine10 g
-
Erythrit40 g
-
Mehl90 g
-
Kakao10 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Magerquark120 g
-
Schmand70 g
-
Erythrit mit Vanille, selbst gemacht (siehe Tipp)15 g
-
Speisestärke1 TL
-
Sauerkirschen abgetropft120 g
-
Wasser500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
565 kJ /
135 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fit mit Intervallfasten
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2ωρ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladeneis
7ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Schoko-Minz-Trüffel
1ωρ. 30 λεπτ.
Nougat-Panna-Cotta
4ωρ. 15 λεπτ.
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1ωρ. 15 λεπτ.