
Συσκευές & Αξεσουάρ
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Halbfett-Margarine10 g
-
Erythrit40 g
-
Mehl90 g
-
Kakao10 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Magerquark120 g
-
Schmand70 g
-
Erythrit mit Vanille, selbst gemacht (siehe Tipp)15 g
-
Speisestärke1 TL
-
Sauerkirschen abgetropft120 g
-
Wasser500 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
135 kcal /
565 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fit mit Intervallfasten
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5ωρ.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6ωρ. 30 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
5ωρ. 30 λεπτ.
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2ωρ.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7ωρ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.
Herrencreme
4ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 λεπτ.
Crème brûlée
2ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.