馬鈴薯燉肉

馬鈴薯燉肉

4.6 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 胛心肉 切塊(約3-4公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 300 克
  • 日式醬油
    4 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)
    400 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 96.3 mg
Πρωτεΐνη 22.5 g
Θερμίδες 1901.3 kJ / 454.9 kcal
Λιπαρά 28.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 23.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων