
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄燉牛肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油10 克
-
牛肋條 ,切段(約4-5公分)400 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)300 克
-
罐頭蕃茄400 克
-
乾月桂葉2 片
-
紅酒30 克
-
水100 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
625.1 kcal /
2612.7 kJ
Πρωτεΐνη
40.6 g
Λιπαρά
37.9 g
Υδατάνθρακες
30.1 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Νάτριο
358.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν