蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 牛肋條 ,切段(約4-5公分)
    400 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    300 克
  • 罐頭蕃茄
    400 克
  • 乾月桂葉
    2 片
  • 紅酒
    30 克
  • 100 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 625.1 kcal / 2612.7 kJ
Πρωτεΐνη 40.6 g
Λιπαρά 37.9 g
Υδατάνθρακες 30.1 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.8 g
Νάτριο 358.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων