匈牙利燉牛肉

匈牙利燉牛肉

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 牛肩肉 ,切塊(約4公分)
    400 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 (整粒)
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 紅酒
    50 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 200 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 658.2 kcal / 2751.1 kJ
Πρωτεΐνη 37.4 g
Λιπαρά 41.7 g
Υδατάνθρακες 33.4 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.4 g
Νάτριο 386.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων