 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
匈牙利燉牛肉
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          牛肩肉 切塊(約4公分)400 克
- 
          洋蔥 切塊(約2公分)300 克
- 
          蒜頭 (整粒)10 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
- 
          乾月桂葉1 片
- 
          紅酒50 克
- 
          蕃茄糊20 克
- 
          水200 克
- 
          匈牙利甜紅椒粉2 茶匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          黑胡椒粗粒½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        386.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        37.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2751.1 kJ  / 
                        658.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        41.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        16.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        33.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        中式家常美味秘密
                        44 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    