
Συσκευές & Αξεσουάρ
匈牙利燉牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油10 克
-
牛肩肉 ,切塊(約4公分)400 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)300 克
-
蒜頭 (整粒)10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾月桂葉1 片
-
紅酒50 克
-
蕃茄糊20 克
-
水200 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
658.2 kcal /
2751.1 kJ
Πρωτεΐνη
37.4 g
Λιπαρά
41.7 g
Υδατάνθρακες
33.4 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.4 g
Νάτριο
386.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν