紅酒燉牛肉

紅酒燉牛肉

3.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 15 克
  • 蘑菇 ,切塊
    100 克
  • 牛肋條 ,切塊(約4-5公分)
    400 克
  • 蒜頭 ,略拍扁
    5 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 麵粉
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅酒
    150 克
  • 150 克
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 乾月桂葉
    1 片

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 664.9 kcal / 2779.4 kJ
Πρωτεΐνη 40.7 g
Λιπαρά 40.2 g
Υδατάνθρακες 30.4 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.1 g
Νάτριο 416.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων