
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅酒燉牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油15 克
-
蘑菇 ,切塊100 克
-
牛肋條 ,切塊(約4-5公分)400 克
-
蒜頭 ,略拍扁5 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
麵粉2 茶匙
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)150 克
-
紅酒150 克
-
水150 克
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
乾月桂葉1 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
664.9 kcal /
2779.4 kJ
Πρωτεΐνη
40.7 g
Λιπαρά
40.2 g
Υδατάνθρακες
30.4 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.1 g
Νάτριο
416.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

小美私廚到你家
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν