Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇滷肉燥
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
豬油10 克
-
紅蔥頭 切對半50 克
-
洋蔥 切丁(約1公分)50 克
-
蒜頭 略拍扁10 克
-
乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)15 克
-
豬絞肉500 克
-
米酒50 克
-
醬油60 克
-
醬油膏15 克
-
冰糖20 克
-
水200 克
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 人份
Νάτριο
3910.9 mg
Πρωτεΐνη
105.5 g
Θερμίδες
6199.6 kJ /
1483.2 kcal
Λιπαρά
83.6 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.9 g
Υδατάνθρακες
58.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν