 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
川味口水雞
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          米酒15 克
- 
          蔥 切段(約5公分)15 克
- 
          薑 略拍碎15 克
- 
          去骨雞腿排400 克
- 
          水530 克
- 
          花生醬2 大匙
- 
          冰糖粉2 茶匙
- 
          白醋1 ½ 大匙
- 
          香油2 茶匙
- 
          醬油2 大匙
- 
          紅辣椒油1 茶匙
- 
          花椒粉1 ½ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          白芝麻醬2 大匙
- 
          小黃瓜 切絲50 克
- 
          無鹽烤花生 拍碎30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1049.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        41.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3704.4 kJ  / 
                        886.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        64.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        7.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        192.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        32.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        超市系列-雞肉
                        9 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    