 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
春川辣炒雞
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          韓國辣椒醬30 克
- 
          韓國辣椒粉20 克
- 
          花生醬10 克
- 
          咖哩粉1 茶匙
- 
          醬油1 ½ 大匙
- 
          高湯100 克
- 
          去骨雞腿排 切塊(約3公分)400 克
- 
          蒜頭15 克
- 
          油10 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切片70 克
- 
          洋蔥 切塊(約3公分)150 克
- 
          糖15 克
- 
          高麗菜 切塊(約3公分)100 克
- 
          蔥 切段(約3公分)20 克
- 
          韓國麻油10 克
- 
          白芝麻½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1484.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        36.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3074.8 kJ  / 
                        735.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        50.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        9.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        194.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        34.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        超市系列-雞肉
                        9 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    