 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
大盤雞
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          辣椒油15 克
- 
          花椒粒1 茶匙
- 
          乾辣椒5 克
- 
          八角1 粒
- 
          洋蔥 切塊(約3公分)150 克
- 
          蒜頭 切片20 克
- 
          辣豆瓣醬 (李錦記)1 ½ 大匙
- 
          帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)600 克
- 
          乾燥茴香籽½ 茶匙
- 
          乾燥月桂葉1 片
- 
          醬油2 茶匙
- 
          糖1 茶匙
- 
          高湯200 克
- 
          馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)200 克
- 
          青椒 切塊(約2公分)100 克
- 
          粄條250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        654.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        25.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2220.4 kJ  / 
                        531.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        30.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        146.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        37 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        超市系列-雞肉
                        9 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    