
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hefezopf "Take five"
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Milch300 g
-
Hefe (20 g), zerkrümelt½ Würfel
-
Zucker80 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Salz1 TL
-
Ei verquirlt1
-
Hagelzucker20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
120 kcal /
503 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1 Std. 10 Min
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 Min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 Std.
Zucchini-Nuss-Kuchen
3 Std.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 Std.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Teebeutel-Kekse
1 Std. 30 Min
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2 Std. 30 Min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Apfelschlangerl
2 Std.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 Std. 10 Min
Möhren-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min