
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nektarinen-Holunder-Eis
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 Portionen
Υλικά
Nektarinenkompott
-
Nektarinen reif, in Stücken300 g
-
Kandiszucker braun10 g
-
Wasser50 g
Nektarinen-Holunder-Eis
-
Zucker40 g
-
Nektarinen reif, in Stücken150 g
-
Holunderbeersaft30 g
-
Holunderblütensirup (siehe Tipp)1 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt100 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
260 kcal /
1089 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Der Sommer schmeckt
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Rosmarin-Heidesand
4ωρ.
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 λεπτ.
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
Kuchen im Glas
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.