Nektarinen-Holunder-Eis

Nektarinen-Holunder-Eis

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Nektarinenkompott
  • Nektarinen reif, in Stücken
    300 g
  • Kandiszucker braun
    10 g
  • Wasser
    50 g
Nektarinen-Holunder-Eis
  • Zucker
    40 g
  • Nektarinen reif, in Stücken
    150 g
  • Holunderbeersaft
    30 g
  • Holunderblütensirup (siehe Tipp)
    1 TL
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    100 g
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    200 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 260 kcal / 1089 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων