Συσκευές & Αξεσουάρ
Osttiroler Blattlstock
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
16 Portionen
Υλικά
-
Weizenmehl, glatt500 g
-
frische Germ30 g
-
Butter in Stücken155 g
-
Ei (Größe M)1
-
Eidotter1
-
Zucker140 g
-
Milch550 g
-
Vanille, gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Prise
-
Mohn350 g
-
Wiener Süße Mischung "Feine Prise"Lebkuchengewürz1 - 1 ½ TL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)1 TL
-
Rum20 g
-
Butterschmalz in Stücken400 - 600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1690 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Alles in Butter - Tirol
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Vanille-Torte
24ωρ.
Karamell-Cheesecake
7ωρ. 15 λεπτ.
Germstrudel mit Walnussfüllung
2ωρ. 30 λεπτ.
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 λεπτ.
Karamell-Obstkuchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Kirsch-Orangen-Kuchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Kugelige Mozarttorte
5ωρ. 30 λεπτ.
Spagatkrapfen
11ωρ. 50 λεπτ.
Himbeer-Mousse-Torte
5ωρ. 45 λεπτ.
Schokokusstorte
6ωρ.
Marzipanstollen
4ωρ.
Mostschober
2ωρ.