
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥燒雞腿
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)350 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
蔥90 克
-
油10 克
-
糖1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
水100 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
-
白胡椒粉1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
178.5 kcal /
746.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.4 g
Λιπαρά
9.3 g
Υδατάνθρακες
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
400.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν