蔥燒雞腿

蔥燒雞腿

4.5 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
    350 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • 90 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 100 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 178.5 kcal / 746.3 kJ
Πρωτεΐνη 17.4 g
Λιπαρά 9.3 g
Υδατάνθρακες 4.8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 400.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων