Συσκευές & Αξεσουάρ
Schmand-Kirsch-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zucker220 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Eier2
-
Milch100 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Schmand200 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)30 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
724 kJ /
173 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Kokostorte
7ωρ. 30 λεπτ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Kirsch-Vanille-Torte
24ωρ.
Prinzregententorte
3ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2ωρ. 10 λεπτ.
Marzipan-Quadrate
2ωρ. 40 λεπτ.
Brioche mit Cremelikör
5ωρ.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Hochkant-Schoko-Torte
10ωρ.