
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schmand-Kirsch-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zucker220 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Eier2
-
Milch100 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Schmand200 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)30 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Puderzucker zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
173 kcal /
724 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Rosmarin-Heidesand
4ωρ.
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 λεπτ.
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
Kuchen im Glas
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.