
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schmand-Kirsch-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zucker220 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Eier2
-
Milch100 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Schmand200 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)30 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
173 kcal /
724 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1ωρ. 10 λεπτ.
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 λεπτ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Zucchini-Nuss-Kuchen
3ωρ.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Teebeutel-Kekse
1ωρ. 30 λεπτ.
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2ωρ. 30 λεπτ.
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1ωρ. 35 λεπτ.
Apfelschlangerl
2ωρ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Möhren-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.