
Συσκευές & Αξεσουάρ
清燉牛腱
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
牛腱肉 ,切塊(約4公分)400 克
-
薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段(約3公分)60 克
-
蒜頭 ,略拍扁40 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
八角1 粒
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)400 克
-
米酒50 克
-
水700 克
-
乾月桂葉1 片
-
鹽 ,依個人口味調整¾ - 1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
228.8 kcal /
956.5 kJ
Πρωτεΐνη
21.7 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
311 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中式家常美味秘密
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν