 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清燉牛腱
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          牛腱肉 切塊(約4公分)400 克
- 
          薑 切片10 克
- 
          蔥 切段(約3公分)60 克
- 
          蒜頭 略拍扁40 克
- 
          花椒粒¼ 茶匙
- 
          八角1 粒
- 
          洋蔥 切塊(約2公分)150 克
- 
          白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)400 克
- 
          米酒50 克
- 
          水700 克
- 
          乾月桂葉1 片
- 
          鹽 依個人口味調整¾ - 1 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        311 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        956.5 kJ  / 
                        228.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        11.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        中式家常美味秘密
                        44 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    