清燉牛腱

清燉牛腱

4.3 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 牛腱肉 ,切塊(約4公分)
    400 克
  • ,切片
    10 克
  • ,切段(約3公分)
    60 克
  • 蒜頭 ,略拍扁
    40 克
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • 八角
    1 粒
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
    400 克
  • 米酒
    50 克
  • 700 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • ,依個人口味調整
    ¾ - 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 228.8 kcal / 956.5 kJ
Πρωτεΐνη 21.7 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 11.5 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 311 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων