Συσκευές & Αξεσουάρ
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 Stücke
Υλικά
-
Butter in Stücken300 g
-
Zucker und 3 EL mehr zum Bestreuen390 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Salz2 Prisen
-
Zimt1 TL
-
Eier6
-
Mehl600 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zwetschgen geviertelt1400 - 1600 g
-
Schmand600 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1461 kJ /
349 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 Std.
Kokostorte
7 Std. 30 Min
Omas Teestollen
1 Std. 40 Min
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Prinzregententorte
3 Std. 30 Min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 Std. 10 Min
Marzipan-Quadrate
2 Std. 40 Min
Brioche mit Cremelikör
5 Std.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2 Std. 30 Min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 Std. 30 Min
Hochkant-Schoko-Torte
10 Std.