 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮玉桂梨
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          糖120 克
- 
          天然香草精1 茶匙
- 
          肉桂粉1 ½ 茶匙
- 
          新疆梨 去皮去芯,一切二4 个
- 
          水 ,确保袋子被水完全覆盖850 克
- 
          鲜榨柠檬汁 约半个柠檬30 克
- 
          杏仁碎片,烤制的 装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1024 kJ  / 
                        244 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        48 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        sous-vide慢煮
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    