Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉高湯醬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨去皮雞腿肉 去筋,切塊(約3公分)300 克
-
綜合淡色蔬菜 (如:西洋芹、洋蔥、蒜頭、青蒜),切塊200 克
-
新鮮綜合香草 (如:迷迭香、百里香、巴西利),只取葉子4 枝
-
粗鹽150 克
-
白酒100 克
-
乾月桂葉1 片
-
丁香1 粒
-
½ 茶匙 胡荽粉, (香菜籽粉)胡荽籽 (香菜籽)5 粒
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
14.5 g
Θερμίδες
678.5 kJ /
162.3 kcal
Λιπαρά
8.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν