Συσκευές & Αξεσουάρ
炒牛肉塊(全熟)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉塊,去除筋膜,無骨 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Νάτριο
120 mg
Πρωτεΐνη
53 g
Θερμίδες
2118 kJ /
507 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
基礎高溫料理
19 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν