干燒素魚

干燒素魚

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 海苔 (每片大小約10公分 x25公分)
    3 片
  • 麵粉 加入40克水調成麵粉糊
    20 克
  • 豆腐皮
    3 張
  • 豆包 切絲
    240 克
  • 500 克
  • 10 克
  • 10 克
  • 乾香菇 泡軟、切絲
    5 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切絲
    20 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切絲
    35 克
  • 素蠔油
    1 大匙
  • 蕃茄醬
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 芹菜 取莖、切末
    5 克
  • 新鮮香菜 切小段
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 17 g
Θερμίδες 1273 kJ / 305 kcal
Λιπαρά 20 g
Φυτικές ίνες 0.55 g
Υδατάνθρακες 14 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων