Συσκευές & Αξεσουάρ
筊白筍炒肉絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切條20 克
-
豬里肌肉 切條100 克
-
筊白筍 切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
11.86 g
Θερμίδες
514 kJ /
122 kcal
Λιπαρά
4.3 g
Φυτικές ίνες
1.475 g
Υδατάνθρακες
9.87 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν