Συσκευές & Αξεσουάρ
筍絲滷肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蒜頭20 克
-
蔥 切段50 克
-
五花肉 切片(厚約0.5公分)600 克
-
醬油60 克
-
筍絲 以熱水川燙去除澀味250 克
-
糖20 克
-
水550 克
-
米酒20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο)10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
12.45 g
Θερμίδες
1425 kJ /
340 kcal
Λιπαρά
29.687 g
Φυτικές ίνες
1.505 g
Υδατάνθρακες
4.517 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν