Συσκευές & Αξεσουάρ
炒雞肉條
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
240 克
Υλικά
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
去皮去骨雞胸肉 切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 240 克
Νάτριο
167 mg
Πρωτεΐνη
59 g
Θερμίδες
1878 kJ /
449 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
基礎高溫料理
19 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν