
Συσκευές & Αξεσουάρ
百花齐放酿豆腐
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
嫩豆腐600 克
-
虾仁 ,用厨用纸巾吸干水分60 克
-
肉碎50 克
-
盐¼ 茶匙
-
马蹄(荸荠) 切粒2 粒
-
蛋白10 克
-
木薯粉2 茶匙
-
水 蒸煮用600 克
-
食油1 汤匙
-
蚝油1 汤匙
-
酱青1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
鸡肉高汤50 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
1149 kJ /
274 kcal
Λιπαρά
15.8 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
15.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

如意吉祥贺新春
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς