百花齐放酿豆腐

百花齐放酿豆腐

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 嫩豆腐
    600 克
  • 虾仁 ,用厨用纸巾吸干水分
    60 克
  • 肉碎
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 马蹄(荸荠) 切粒
    2 粒
  • 蛋白
    10 克
  • 木薯粉
    2 茶匙
  • 蒸煮用
    600 克
  • 食油
    1 汤匙
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 鸡肉高汤
    50 克

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 17.5 g
Θερμίδες 1149 kJ / 274 kcal
Λιπαρά 15.8 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Υδατάνθρακες 15.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων