Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mozzarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 450 g
Νάτριο
1246 mg
Πρωτεΐνη
55 g
Θερμίδες
6294 kJ /
1515 kcal
Λιπαρά
110 g
Κορεσμένα λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
68 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBéarnaise Sauce
20 λεπτ.
Crunchy Peanut Butter
5 λεπτ.
Buttercream Icing
10 λεπτ.
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 λεπτ.
Boiled Long Pasta
20 λεπτ.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3ωρ. 40 λεπτ.
Blueberry Jam
45 λεπτ.
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 λεπτ.
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Thai Red Curry Paste
10 λεπτ.