
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mozzarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 450 g
Θερμίδες
1515 kcal /
6294 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
110 g
Υδατάνθρακες
68 g
Κορεσμένα λιπαρά
45 g
Νάτριο
1246 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Ginger Biscuits
40 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Buttercream Icing
10 Min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Blueberry Jam
45 Min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Quick Flatbreads
20 Min
Marzipan
10 Min
Thai Red Curry Paste
Keine Bewertungen